Ріанну розмножили в воску

14 листопада 2012, 12:34

У співачки Ріанни з’явилося одразу дві воскові близнючки. 13-го листопада музей мадам Тюссо представив нові фігури артистки в іще двох експозиціях – у Лас-Вегасі та в Голлівуді.

Лас-вегасську Ріанну коротко постригли та вбрали в напівпрозоре біле трико та чобітки, голлівудську, з довгими косами – в яскраве бікіні.

Про це пише "Ace Showbiz".

Коси обом фігурам вирішили зробити червоного кольору. Це вже не вперше музей мадам Тюссо робить по кілька воскових статуй якоїсь зірки – наприклад, фігур Майкла Джексона заклад має аж 10.


Цікаво, чи не забули творці скульптур відтворити всі татуювання, які має на своєму тілі Ріанна. Вони також могли б з’явитися і на її обличчі, але від такого кроку співачку відрадили.

"Розпусницю" Ріанну вкотре виліпили з воску

Про це пише "The Sun".

"Майстер із татуювань сказав: "Ні, я цього не робитиму, бо коли ти дивитимешся на своє лице, воно (татуювання) звідти на тебе витріщатиметься", - пригадала співачка.

До слова, наступним великим кроком у кінокар’єрі Ріанни могла б стати роль дівчини Джеймса Бонда. Принаймні на таку партнерку погодився б актор Деніел Крейг, пише "Contact Music" із посиланням на "GlobalGrind.com".

На запитання, із кого б вийшла краща дівчина Бонда, з Бейонсе чи з Ріанни, зірка "007: Координати "Скайфолл" відказав: "Гадаю, з Ріанни. Вона розпусніша".

Такий комплімент Ріанну потішив. Посилання на інтерв’ю Крейга вона розмістила в своєму Twitter та підписала "Це робить мене щасливою".

Фото з сайту talkingwithtami.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів