Мадонна дупою заробляла гроші для жертв урагану

14 листопада 2012, 13:30

Чимало відомих зірок не лишилися байдужими до нещастя людей, постраждалих від урагану "Сенді". Зробила свій внесок і співачка Мадонна – у звичний для себе спосіб.

Виступаючи в понеділок у нью-йоркському комплексі "Madison Square Garden", 54-річна зірка заохочувала глядачів жертвувати гроші на доброчинність, "традиційно" демонструючи зі сцени інтимні місця.

Про це пише "US Magazine".

Зірка розповіла присутнім, як на власні очі бачила, що накоїв "Сенді".

"Я вчора з дітьми пройшлася Рокуей-Біч, і ми бачили, що там відбувається, бачили руйнування… Це було дуже сумно, але ще ми побачили дивовижні прояви людяності. Людей, які ділилися з іншими людьми, людей, які тяжко працювали, очищаючи будинки, роздавали їжу, ковдри, віддавали свою любов", - розказала Мадонна.

Далі артистка оголосила, що теж бажає допомогти і для цього роздягатиметься. Глядачів вона закликала кидати гроші для нужденних просто на сцену.

"Якщо ви поглянете на щілинку моєї дупи, то краще даватимете гроші!", - гукала Мадонна до своїх фанів.

 Мадонна збирала гроші "в ім'я" щілинки своєї дупи

Окрім співів та демонстрації зіркової щілинки, співачка того вечора потішила присутніх плазуванням по сцені та облизуванням пістолету, пише "The Daily Mail".

Іще вона вилізла на піаніно, підставивши музикантові свою промежину, а також залізла рукою собі в штани, наче вирішивши себе попестити.

Слід зазначити, що свідком усього цього були не лише глядачі, а й 12-річний синок Мадонни, Рокко. Хлопця, який уже не вперше виходить на сцену з мамою, її перфоманс, здається, не збентежив.

Нагадаємо, співачка Lady Gaga помогла жертвам урагану в значно простіший спосіб – просто передала "Червоному хресту" 1 мільйон доларів.

Ріанна надіслала постраждалим спальних мішків, а ще зібрала грошенят на вечірці, присвяченій її новому альбому. Тріумфатор "MTV EMA" Джастін Бібер пообіцяв, що віддаватиме на благодійність по 1 долару з кожного проданого квитка на його чотири концерти.

Прінтскрін з сайту "US Magazine"

IDEALMEDIA