Мадонна: Спірз добре цілується, а в Елтона Джона гарний задок

30 жовтня 2012, 15:37

Американська співачка Мадонна знайшла теплі слова для багатьох своїх колег.

Зокрема Lady Gaga та Бейонсе вона похвалила за голос, Брітні Спірз – за цілунки, а Дженніфер Лопес та Елтона Джона – за дупи.

Про це пише "Ace Showbiz".

Щось на кшталт гри запропонувала Мадонні телеведуча Еллен ДеДженерес. Під час ток-шоу вона по черзі називала імена відомих виконавців, а гостя мала зразу сказати про них кілька слів.


Мадонна похвалила губи Брітні Спірз та зад Елтона Джона

Отже, коли пролунало ім’я Брітні Спірз, Мадонна зазначила, що та добре цілується. Коли Еллен назвала ім’я Бейонсе, її відповідь була: "Неймовірний голос". Що ж до Lady Gaga, то після її Мадонна витримала довгу паузу та врешті мовила, що в колеги "хороший голос", а ще додала, що їй подобається татуювання в тієї на руці.

Пінк, на думку Мадонни, "крута", а Ріанна - "сексі". Коли ж Еллен по черзі назвала імена Дженніфер Лопес, Нікі Мінаж та Елтона Джона, відповідь співачки була однакова: "Гарна дупа".

Нагадаємо, рот Спірз Мадонна особисто спробувала на смак у 2003-му під час церемонії "MTV Video Music Awards". Оцінити ж, чи гарна дупа в сера Елтона, нещодавно отримав можливість кожен. Знімки 65-річного артиста зі спущеними штанями надрукувало чимало світових видань.

Сама Мадонна, як відомо, теж часто демонструє свої принади публіці.

Фото АР з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів