Семенович: У мене все натуральне

14 листопада 2012, 14:40

Російська співачка Анна Семенович розповіла про пластику грудей, дієти, стосунки з Маратом Башаровим та рекламу засобів від імпотенції.

Артистка з обуренням відкидає найменші натяки на те, що її знамениті груди - результат роботи хірурга. Співачка стверджує, що вважає повальне захоплення пластикою дурістю.

"Якщо людина народилася в принципі красивою і просто йде за течією моди, збільшує собі груди або губи, то, напевно, вона просто дурна. Краще, ніж тебе зробив Бог, ти не зробиш все одно", - заявила Семенович "Экспресс-газете".


"Я взагалі не робила собі жодної пластичної операції", - додала співачка.

А на уточнююче запитання, чи дійсно у неї все натуральне, Анна відповіла: "Так, абсолютно".

Семенович також розповіла про своє ставлення до дієт.

"Я не сиджу на жорсткій дієті, і ніколи на ній не сиділа - я просто обмежую себе в їжі. Я не їм ввечері за чотири години до сну і виключила зі свого раціону продукти з борошна і вуглеводи. А так я дуже щільно і нормально харчуюся. Займаюся спортом, ось і все", - пояснила Аня.

Семенович запевняє, що вона така - якою її зробив Бог

Що ж до свого особистого життя, то його Семенович воліє тримати у таємниці. Артистка навідріз відмовляється розкривати ім'я свого коханого чоловіка і уникає питань про нього:

"Зі мною є чоловік, який підкорив моє серце. Але про особисте життя я не розмовляю!".

Проте Аня із задоволенням прокоментувала свій «роман» з Маратом Башаровим. Після того, як актор знявся в кліпі співачки, з'явилися чутки, що між артистами щось є. Мовляв, не дарма ж Башаров літав до Семенович в Париж.

"Ви знаєте, мені приписують роман з кожним чоловіком, з яким я постояла поруч. Я хочу сказати, що ми з Маратом в чудових стосунках, ми з ним дуже дружимо і любимо один одного. І він, і я спокійно ставимося до подібних чуток про себе, і просто сміємося над ними", - пояснила Аня.

Наостанок Семенович запевнила, що спокійно ставиться до своєї слави «обличчя» препарату для підвищення потенції, в рекламі якого вона нещодавно знялася.

Незважаючи на те, що багато її зіркових колег вважають участь в роликах на подібні теми принизливим, Анна запевняє, що це здорово - нести чоловікам радість.

З чуток, за участь в рекламі виробник препарату заплатив Семенович 500 тисяч доларів. Сама Аня, втім, це не підтверджує, але і не спростовує.

Фото Экспресс-газеты

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів