Світська левиця Божена Ринска схвалила Київ

15 листопада 2012, 14:43

Світська левиця і журналістка Божена Ринска прибула до Києва разом зі своїм цивільним чоловіком, творцем телекомпанії НТВ та екс-гендиректором "Останкіно" Ігорем Малашенком.

Про враження від української столиці відомий світський оглядач пише у своєму Live Journal.

"Київ мені дуже сподобався. Не таке щастя, як Лондон, звичайно, але такий самий милий, як Берлін. Чистенький. Гарний. Енергетика міста дуже хороша. Я могла б тут жити. Киян я поки не зрозуміла, але точно не противні", - написала у ЖЖ Божена.

"ІЄ (Ігор Євгенійович) показав мені центр. Були біля будинку Турбіних. Були на Андріївському узвозі. Дніпро дуже красивий, і, правда, широкий…" – вела далі галмурна краля.


Ринска у Києві: "Це я штанину рукою тримаю, щоб показати, що і у мене є культові мастхевні кросівки на платформі. Але навіть з піднятою штаниною їх особливо не роздивитися. Тож довелося встати на парапет однією ногою. Видно кросівочки?"

Також Божена зазначила, що італійський ресторан у Києві, де вони харчувалися, приголомшливо смачний.

"Там кухар, який готує краще, ніж у культових московських італійських ресторанах, за дуже стриманих цін. Ми там були вже двічі, і всім рекомендуємо. Я там їла найкращу поленту і приголомшливі гарбузові ньоки", - похвалилася журналістка-блогерша.

Сподобався світській левиці з Росії і готель з гарним номером та непомітним сервісом.

"Коротше, Київ я схвалила", - резюмувала вона і виклала кілька знімків з київського променаду.

Божена оцінила і столичний фунікулер: "У Києві мені ще дуже фунікулер сподобався. Такий радянський вагончик чарівний. Шкода, графіті його зіпсували"

Як пише журнал "Публичные люди", творець телекомпанії НТВ, який раніше обіймав посаду гендиректора російської державної телерадіокомпанії "Останкіно" Ігор Малашенко веде переговори з одним з українських телеканалів.

Втім, наразі залишається невідомим, кого на цей раз приїхав просвіщати Малашенко.

У Київ Божена прибула зі своїм цивільним чоловіком, творцем телекомпанії НТВ та екс-гендиректором "Останкіно" Ігорем Малашенком

Фото з Live Journal Божени та "Main People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів