Тарантіно "до пенсії" лишилося три фільми

16 листопада 2012, 14:50

Оскароносець Квентін Тарантіно заявив, що не хоче перетворитися на старого кінорежисера, тож має намір піти на пенсію після свого десятого фільму.

Іще творець "Вбити Білла" та "Безславних виродків" розповів, як наркотики допомагають його творчому процесу.

Про це пише "Ace Showbiz" із посиланням на інтерв’ю 49-річного Тарантіно журналові "Playboy".

"Я не хочу ставати режисером-стариганем… Із віком режисери не стають кращими. Зазвичай найгірші стрічки в фільмографії – це чотири останні. Я про мою фільмографію, один поганий фільм може перепаскудити три хороші", - говорить він.


"Коли режисери стають старомодними, це негарно. Я рухаюся шляхом, який має бути кінець, і не йтиметься про те, що я візьмуся за іншу роботу. Я хочу, щоби в цього мистецького шляху була кульмінація", - пояснює Тарантіно.

Тарантіно не хоче бути старим режисером

На думку зірки, з нього було б досить зняти 10 гарних фільмів. Одначе він і не виключає можливості, що іще передумає.

"Ти зупиняєшся, коли зупиняєшся, але, в цьому дивакуватому світі, 10 фільмів у моїй фільмографії – це було б добре. Я вже зробив сім. Якщо мої наміри зміняться, якщо в мене з’явиться нова історія, я можу повернутися. Але якщо зупинюся на 10, в якості художньої заяви це буде добре", - каже Квентін.

Тарантіно запевняє, він не часто займається творчістю під дією наркотиків, але інколи "під травичку" до нього приходять блискучі ідеї.

"Ти куриш косячок, вмикаєш якусь музику, слухаєш її, й до тебе приходять якісь гарні ідеї… Для того, щоби писати, мені не потрібна трава, але це класно", - зізнається він.

Нагадаємо, в грудні на кіноекрани вийде стрічка Тарантіно "Джанго звільнений", в якій зіграв Леонардо ДіКапріо.

Фото Reuters з сайту Bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів