Клички презентують мюзикл "Роккі" у Гамбурзі

16 листопада 2012, 17:28

Брати-боксери Віталій та Володимир Клички разом з актором Сильвестром Сталлоне представлять мюзикл "Роккі" у Гамбурзькому театрі оперети.

Подія призначена на 17 листопада, повідомляє прес-служба партії "Удар".

У Німеччині Клички як продюсери покажуть музичу історію, створену за мотивами однойменного фільму. Як відомо, у 1976-му році стрічка отримала три премії "Оскар".

Головну роль боксера Роккі Бальбоа у мюзиклі грає колишній бек-вокаліст Лайзи Мінеллі американський актор та співак Дрю Саріч. Він також відомий як виконавець ролі Христа у австрійській версії мюзиклу "Ісус Христос Суперзірка".


Брати Клички та Сільвестр Сталлоне, який колись у фільмі не лише зіграв Роккі, а й був сценаристом картини, виступають у ролі продюсерів мюзиклу.

Як повідомляється, з ідеєю перетворити "Роккі" на мюзикл до Сталлоне звернувся саме Володимир Кличко. Про це Силвьестр розповів після бою Володі з польським боксером Маріушем Вахом у Гамбурзі 10-го листопада.

Клички і Сталлоне 17-го листопада презентують спільний продукт

"Бої Кличка справили на мене величезне враження. Однак Володимир ще й людина мистецтва: проект мюзиклу "Роккі" - це саме його ідея. Коли він прийшов до мене і розповів про свою ідею, я мало не впав зі стільця. Такої чудової пропозиції я абсолютно не очікував", - зізнавався Сталлоне.

За словами Віталія Кличка, працювати над мюзиклом разом зі Сталлоне для них з братом особливе задоволення.

"Коли у дитинстві ми з братом дивилися на Сталлоне у ролі Роккі Більбао, це надихало нас та мотивувало до спортивних досягнень. Ми надзвичайно раді взяти участь у цьому театральному проекті", - поділився спогадами Віталій, який нині є депутатом Верховної Ради.

До того ж, прем’єра мюзиклу у Гамбурзі для братів-боксерів є особливою подією. Адже саме там розпочиналася їхня професійна боксерська кар’єра.

Продюсери мюзиклу "Роккі" планують, що після Гамбургу ця вистава з успіхом пройде на Бродвеї та об’їздить з гастролями усі театри світу.

Фото з сайту klitschko-brothers.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів