Син екс-губернатора Закарпаття наклав на себе руки?

19 листопада 2012, 11:29

Син екс-губернатора Закарпаття Івана Різака Олексій розбився, вистрибнувши з багатоповерхівки в Ужгороді.

Як повідомляє "Мукачево.net", трагедія сталася ввечері 16-го листопада.

За офіційною версією, юнак 1989-го року народження стрибнув з 16-поверхівки. Його особа встановлена, при ньому був паспорт.

Наразі проводяться слідчі дії. Факт самогубства підтвердили у правоохоронних органах.


Водночас, за неофіційною, але достовірною інформацією, самогубцем є Олексій Різак - син екс-губернатора Закарпаття. За словами співробітника міліції, хлопець стрибнув з 15 поверху.

Син Різака помер, стрибнувши з 15-го поверху

Перед цим він побував у будинку ймовірно своєї дівчини, залишивши там цінні подарунки та квіти. Тоді повернувся додому, сів у таксі та поїхав до 16-поверхівки, взявши лише паспорт та мобільний.

Похорон сина Різака відбувся у суботу 17-го листопада на кладовищі в ужгородському мікрорайоні Доманинці.

За більш свіжою інформацією, що надає "ТСН", міліція поки не може констатувати, що хлопець загинув у результаті самогубства.

Про це заявила завідувач сектора зв'язків з громадськістю УМВС України в Закарпатті Ганна Валюк.

"Констатувати, що це було самогубство міліція поки не може. Ведеться розслідування. Слідчі працюють для того, щоби прийняти правильне рішення: чи про порушення кримінальної справи, чи про відмову", - розповіла вона.

23-річний Олексій був єдиною дитиною у батьків, власної родини ще не мав. Хлопець нещодавно закінчив Харківський національний університет. Саме у Харкові родина екс-губернатора жила останні 4 роки.

Після Помаранчевої революції Івана Різака звинуватили в організації масових заворушень під час виборів і умовно засудили до 5 років позбавлення волі. Невдовзі Верховний суд скасував цей вирок.

Фото з сайту "Світогляд"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів