Горбачова має завагітніти через дельфінів. ФОТО

19 листопада 2012, 13:48

Співачка Оля Горбачова, яку останнім часом підзабули, може найближчим часом завагітніти. Так кажуть фахівці з дельфінотерапії, а якраз Ольга зняла нове відео, в якому плавала з дельфінами.

Як повідомляє прес-служба "Mamamusic", головним героєм кліпу Горбачової став тренер дельфінів Віктор Калганов.

"Його ніхто не знає. Але щодня тисячі людей він робить щасливими. Його звуть Дельфін", - такими словами починається нове відео співачки.

Варто зауважити, що кліп на композицію "Світло" був знятий у рамках проекту Ольги під назвою "Життя чудових чоловіків".


Горбачова знайшла собі тренера дельфінів

"Я побачила його вперше, коли прийшла в Ялті поплавати з дельфінами. Купа позитивних емоцій, радості, і тут раптом в кінці з'являється він: класичний білявий кучерявий герой фільмів про серфінгістів. Коли я бачу красивих людей, я інтуїтивно відразу ж ставлю їх у кадр , "приміряю до телевізора", - поділилася Горбачова.

Тож в Олі з'явилася ідея кліпу з дельфінами та білявим красенем.

"Це була дуже незвичайна і складна робота. Якби не дельфіни, які заряджали позитивом, я б не витримала багатогодинну зйомку у 17-градусній воді. Наш герой тримався чудово і знімався дубль за дублем з голлівудською посмішкою", - розповіла співачка.

Колишня "Арктика" знайшла цікаву "фішку" для кліпу - дельфінів

Цікаво, що фахівці з дельфінотерапії стверджують: жінка, яка провела більше доби під водою з дельфінами, незабаром обов'язково завагітніє. А Горбачова плавала з дельфінами цілих два дні.

Нагадаємо, Ольга має доньку від свого продюсера та екс-коханця Юрія Нікітіна.

Фото надане прес-службою "Mamamusic"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів