Лідера "The Вйо" Кувалдіна звинуватили у шахрайстві

20 листопада 2012, 17:27

Музиканта Мирослава Кувалдіна, відомий як лідер гурту "The Вйо", звинувачують у шахрайстві. Мовляв, він "кинув" товаришів, які зняли для нього кліп, на гроші.

Про це повідомив режисер Ігор Стеколенко на своїй сторінці у соцмережі Facebook.

За словами Стеколенка, близько 2-х місяців тому Кувалдін звернувся до нього та його колег з проханням зняти кліп.

"Умови роботи над кліпом нас НЕ зацікавили і викликали цілу низку запитань, але Мирослав просив нас взятися за цю роботу, і з дружнього ставлення до нього ми погодилися", - пише Ігор.


Режисер зібрав гарну команду, яка погодилася працювати за символічний гонорар. Причому сам Кувалдін зажадав собі відкат зі зйомок, бо ж відео було замовлене мерією Кіровограда.

Мирослав виявився шахраєм?

"Загалом, весь знімальний день був сповнений неприємними організаційними несподіванками, тоді як відповідальний пан Кувалдін перебував у стані марихуанової обкуркі, а його другий режисер пан Антон Комяхов похмелявся горілкою з соком, і зник через кілька годин після початку зйомки", - пише Стеколенко.

Попри такі умови відео все ж таки зняли та змонтували. Втім, Мирослав почав благати віддати йому весь матеріал за "чесне слово".

"Мало того, що Кувалдін та Комяхов переробили матеріал таким чином, що як режисер, я змушений відмовитися від авторства цього відео. Дуже гнітить те, що Кувалдін навідріз відмовився заплатити нашій студії обумовлену суму за виконану роботу", - повідомив режисер.

Тож крім того, що команда Стеколенка залишилася без гонорару за роботу, так ще й їхні друзі, які допомагали, так само не отримали обіцяні гроші.

Враховуючи такі обставини, Стеколенко просить компанії, з якими він співпрацює, утриматися від контактів з режисером Антоном Комяховим та не мати справ з Мирославом Кувалдіним поки ця ситуація не вирішиться.

Фото з сайту "Interviewer"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів