Кіркоров образився на жарт Урганта

21 листопада 2012, 11:27

Російський шоумен Іван Ургант давно відомий своєю саркастичною манерою жартувати. Але не усім зіркам шоу-бізнесу до вподоби такий гумор Вані.

Так, на церемонії журналу "Glamour" "Жінка року" Ургант назвав Філіпа Кіркорова "годуючою матір'ю", на що співак образився та вийшов з зали.

Про це пише сайт "Папарацци".

Іван був ведучим премії і оголошував переможця у номінації "Чоловік року", яким став Сергій Свєтлаков. Саме у цей момент Ургант згадав Кіркорова, назвавши його "годуючою мамою".


Причому ведучий навіть не дав Філіпу Бедросовичу мікрофон, щоб співак зміг гідно відповісти на жарт.

Іван назвав Філіпа "мамою, що годує дитя"

Як зазначає видання, раніше Іван вже жартував на тему Кіркорова. Шоумен називав співака "однією великою стразою" та іронізував з приводу доньки артиста: "Десь в далекій Америці дівчинка плаче і питає: "А хто це кричить, що за шум за океаном?" А їй кажуть: "Це тато співає!".

Що ж до церемонії "Жінка року", то після пропозиції Урганта назвати Кіркорова "матір'ю року", той образився і просто посеред церемонії встав зі свого місця і пішов геть.

Нагадаємо, не так давно Ургант у своїй програмі жартував з президента Білорусії Олександра Лукашенка та з тенора Миколи Баскова.

Фото з сайту "Первый канал"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів