Депутат назвав пісні Lady Gaga богохульними

22 листопада 2012, 13:00

Депутат російської Держдуми Антон Бєляков назвав пісні американської поп-зірки Lady Gaga богохульними. Він навіть надіслав запит до генпрокуратури, аби заборонити виконання пісні "Judas" на концертах зірки у Росії.

Про це пише "Московский комсомолец" з посиланням на "РИА Новости".

Депутат російської Держдуми від партії "Справедлива Росія" Бєляков вважає, що композицію Lady Gaga "Born this way" треба заборонити на концертах зірки у Москві та Петербурзі. Інакше доведеться обмежити вхід для неповнолітніх.

А пісню співачки "Judas" Бєляков запропонував і зовсім заборонити для виконання як блюзнірську.


Ця сцена у кліпі Гаги викликала осуд з боку депутата

Як заявив парламентарій, деякі номери Lady Gaga можуть зачепити почуття віруючих, а також підпадають під закон про заборону пропаганди гомосексуалізму серед неповнолітніх.

"У кліпі "Юда" і в номері, який був продемонстрований у ряді країн під час світового турне, Леді Гага постає в образі Марії Магдалини і з акторами, один з яких зображає Іуду, інший Ісуса Христа, вони там миються у ванній втрьох, в позах, що носять провокаційний характер, ці жести ображають почуття віруючих", - зазначив Бєляков.

"Дійсно, з погляду російського законодавства - це неминуче є некоректністю і образою християнської віри, віруючі справедливо можуть розглядати номер як богохульство", - вважає депутат.

Він вже надіслав низку запитів до генпрокуратури, прокуратури Москви, Санкт-Петербурга, меру Москви і губернатору Санкт-Петербурга, а також міністру культури Росії та організаторам гастролей.

До слова, концерти Lady Gaga відбудуться 9-го грудня у Санкт-Петербурзі і 12-го грудня - в Москві.

Стоп-кадри з сайту "Wikia.com"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів