Шоптенко та Дікусар стали грузинськими заробітчанами

22 листопада 2012, 15:45

Танцювальна парочка - Олена Шоптенко та Дмитро Дікусар - переїхала до Грузії не невизначений час. Там вони працюють у місцевій версії проекту "Танці з зірками".

Про життя на новому місті танцівники розповіли "ТСН. Особливе".

Олена та Димтро вже три місяці живуть майже у самому центрі Тбілісі, проте місто ще не вивчили. Зате встигли завчити кілька грузинських слів.

"Ми, звичайно, вміємо рахувати до 8, тому що у бальних танцях рахують до 8. Ми, безумовно, знаємо кілька слів, але частіше за все ми спілкуємося російською", - каже Олена.


Що ж до грузинської кухні, то Дікусар вподобав хінкалі, а Шоптенко – місцеві супи. Щоправда, український борщ все ж таки готує.

"Я готувала борщ, причому в жодному магазині поруч не було лаврового листа і перця горошком, тому мені довелося всілякими грузинськими спеціями доводити смак до потрібної кондиції", - розповідає танцівниця.

Олена з Дмитром подалися до Грузії працювати

До того ж, масна грузинська їжа позначається на фігурі Олени.

"Я зізнаюся – було кілька зайвих кіло, але я розумію, що маю бути завжди у формі, тому в мене обов’язково є дні розвантаження, я намагаюся не їсти хачапурі, але це дуже смачно", - ділиться вона.

До нового року танцюристи зайняті у шоу, а після поїдуть на місцевий гірськолижний курорт в Гудаурі.

Шоптенко і Дікусар планують повернутися до України, але коли це станеться - і самі не знають.

"Україна – наша батьківщина. І ми дуже б не хотіли їхати назавжди. Ми сподіваємося, що в Україні буде так само добре і ми будемо добре працювати у своїй рідній країні", - каже Шоптенко.

Стоп-кадр з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів