Кудрявцева хоче народити від молодого коханця

22 листопада 2012, 17:45

Російська телеведуча Лєра Кудрявцева, яка зібралася заміж за хокеїста Ігоря Макарова, вже планує дітей.

Про свої грандіозні мрії білявка розповіла в інтерв'ю "Life Showbiz".

Нещодавно 25-річний хокеїст Макаров зробив Лєрі пропозицію. Ігор подарував коханій шикарну каблучку з діамантом, яку телеведуча тепер не знімає з правої руки.


Кудрявцева у деталях розповіла про момент освідчення:

"Я зараз дуже щаслива і перебуваю трохи в сум'ятті. Все відбулося буквально позавчора, це було дуже красиво і зворушливо. Я приїхала в Пітер, Ігор мене зустрів. Ми сіли в машину і несподівано зупинилися. Раптом він дістав невелику коробочку, подивився на мене і сказав: "Лєр, я не знаю, як це робиться, але ... хочу тобі сказати - виходь за мене заміж".

Свої заручини закохані відзначили посиденьками вдома, удвох. Бо на ранок у Ігоря було тренування.

До слова, Лєра божиться, що хотіла тримати новину про освідчення в секреті.

Кудрявцева і Макаров вже хочуть спільну дитину

"Я розповіла про це тільки мамі, синові і сестрі. І, якщо чесно, просто була в шоці, що одразу з'явилися заголовки на якихось інтернет-сайтах: я мовляв, оголосила про те, що виходжу заміж в якийсь телепрограмі і похвалилася каблучкою. Я нічого нікому не оголошувала", - заявила вона.

За словами Кудрявцевої, журналісти просто прочитали її запис у Twitter, де вона написала, що дуже любить свого чоловіка.

"Ми з Ігорем зараз дуже намагаємося зберегти наше особисте, сокровенне, подалі від сторонніх очей. Публічності я вже, як мовиться, "наїлася", - пояснила ведуча.

А от весілля Лєра та Ігор планують гуляти гучно:

"Одружимося ми в Москві. Дуже хочемо красиве весілля, багато гостей, друзів. Для нас це велика подія, чому б не відсвяткувати як слід?".

Щоправда, з датою наречені ще не визначилися. Відомо лише, що весілля відбудеться наприкінці весни, коли хокеїст відіграє сезон.

До слова, Кудрявцева ще не встигла вийти заміж, але вже планує народити від коханого.

"Ні, я поки не вагітна! Але це в планах. Дійсно, я дуже хочу народити дитину. Ми з Ігорем хочемо дівчинку. Але я, напевно, більше її хочу - у мене вже є син", - зауважила вона.

Нагадаємо, 41-річна Кудрявцева закрутила роман з молодим хокеїстом одразу ж після розриву зі співаком Сергієм Лазарєвим.

Стосунки телеведучої та артиста тривали 4 роки. У 2011-му Лєра навіть завагітніла від Лазарєва, але в білявки стався викидень.

Фото Life Showbiz

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів