У будинку Холлі Беррі побилися її коханці

23 листопада 2012, 10:20

Екс-чоловік акторки Холлі Беррі Габріель Обрі та її нинішній коханець Олів'є Мартінес влаштували бійку. Чоловіків вдалося вгамувати лише поліцейським.

У результаті і Обрі, і Мартінес були госпіталізовані з переломами та синцями. А після огляду медиків колишній чоловік акторки опинився за ґратами, повідомляє "TMZ".

Сутичка між чоловіками сталася у четвер у будинку Беррі. За даними джерела, Габріель Обрі прийшов до Холлі, щоб провідати їхню спільну доньку Налу.


Там між ним і новим другом акторки Олів'є Мартінесом відбулася словесна перепалка, яка потім переросла в бійку.

Як розповів інформатор, Мартінес підійшов до Обрі і сказав: "Ми повинні рухатися далі". Певно чоловік натякав ексу Беррі, щоб той таки дав свою згоду на переїзд доньки до Франції.

Та, схоже, слова Мартінеса неабияк розлютили Обрі і він щосили штовхнув його і намагався вдарити в обличчя. Однак Олів'є ухилився від кулаків Габріеля та викрутив йому плече. Після цього обидва чоловіки опинилися на землі, де й продовжили боротьбу.

Чоловіки Холлі Беррі натовкли одне одному пики

Щоб розборонити коханців Беррі, довелося викликати правоохоронців. Спершу чоловіків оглянули медики. У результаті у Обрі виявилося зламано ребро і побите обличчя, а Мартінес серйозно пошкодив руку і шию. Обидва були госпіталізовані.

Після медичного огляду Габріеля Обрі забрали до буцегарні. Однак чоловік не довго просидів за ґратами і був випущений під заставу у 20 тисяч доларів.

Судове засідання у справі про події в будинку Беррі має відбутися 13-го грудня. А покищо Обрі заборонено наближатися до акторки, її нинішнього коханця та доньки Нали ближче, ніж на 91 метр.

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що суд відхилив прохання Холлі Беррі про дозвіл вивезти доньку Налу жити до Франції. Проти переїзду дівчинки категорично виступав її батько - манекенник Габріель Обрі.

До слова, раніше Обрі вже демонстрував свою агресивну поведінку до няні своєї доньки.

Прінтскрін з сайту TMZ

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів