Заворотнюк дала поради краси

23 листопада 2012, 14:43

Російська актриса Анастасія Заворотнюк поділилася власним рецептом краси. Настя зізналася, що не проти пластичних операцій, а ось ін’єкції в обличчя не схвалює.

Про це пише сайт "Дни.ру" з посиланням на журнал "Антенна".

Заворотнюк заявила, що дуже серйозно ставиться до власної зовнішності.

"Вважаю, якщо жінка хоче залишатися молодою і обличчям, і тілом - про душу і не кажу, то можливості для цього зараз є", - зазначила артистка.


Втім, Настя каже не про пластичні операції, а про більш прості методи. Хоча й маски у домашніх умовах актриса не схвалює.

"Я проти сметани і огірків на обличчі. Так, вівсянка на обличчі, може, й працює, але тільки якщо у вас дітей нічим годувати. А якщо є хоч якісь кошти, то йдіть до професіоналів. Щоб нічого не зіпсувати. А раптом у вас алергія на вівсянку?" – ділиться Заворотнюк.

Настя не радить робити маски з вісянки та огірків

Тим не менше до пластичної хірургії актриса ставиться спокійно.

"Якщо когось не влаштовують форма носа або вуха, то необхідна корекція. А ось до ін'єкцій, які сильно змінюють обличчя, ставлюся дуже погано", - зауважила Анастасія.

"Мені не подобається ефект неприродності, який з'являється на обличчях. Це забирає довіру глядача. Якщо і потрібні якісь втручання, то дуже невеликі. Не треба намагатися омолодити себе на 20 років, це все одно не відбудеться", - пояснила актриса.

До того ж, Заворотнюк закликає піклуватися про себе щодня.

"Не треба заздрити, просто почніть займатися собою. Обов'язково треба робити гідромасаж, обгортання, пілінги для тіла. Все, що ви вкладаєте в себе, ви не викидаєте на вітер. Це ваш гарний настрій, любов і увага до вас близької людини", - резюмувала Анастасія.

Нагадаємо, два роки тому Заворотнюк начебто невдало підкачала груди.

Фото з сайту "Delfi.ua"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів