Кириленко пообіцяв позбутися дорогого годинника

26 листопада 2012, 10:06

Народний депутат від НУНС В'ячеслав Кириленко обіцяє віддати кошти від продажу свого дорогого годинника на підтримку тяжко хворих дітей.

Про це він заявив в ефірі каналу "ТВі" у неділю, пише "Українська правда".

Кириленко пішов на цей крок, коментуючи інформацію про те, що на засіданні Ради 22-го листопада на його руці був годинник Parmigiani Fleurier Kalpa Tonda Gold 42mm PF012507.01 вартістю майже 21 тисячу доларів.

"Звичайно, я його не купував, а мені подарували близькі друзі 4 роки тому на 40-ліття. У нього навіть є гарантійний лист, де дата 7-го червня 2008-го року (день народження Кириленка). Може, за 4 роки це четвертий раз, як я його одягнув", - сказав він.


Однак Кириленко заявив, що в будь-якому випадку, на тлі загального соціального становища одягати такі речі є неприйнятним.

Кириленко запевянє, що не купував цей годинник

"У зв’язку з цим моє рішення: з завтрашнього дня я займуся оцінкою цього годинника, ми його оцінимо, потім реалізуємо, відкриємо спеціальний рахунок, кошти від його реалізації підуть на цей рахунок, і в максимально стислі терміни всі ці кошти підуть на підтримку тяжко хворих дітей з різними недугами і взагалі підтримку тих дітей, які цієї підтримки потребують", - пообіцяв він.

Нагадаємо, 22-го листопада опозиціонер В'ячеслав Кириленко та соратник Януковича Григорій Калетнік були помічені на засіданні Ради з хронометрами вартістю понад 20 тисяч доларів.

Фото фотографа "Комерсант-Україна" Влада Соделя з його сторінки у Facebook

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів