Чоловік Лорак мав стати обличчям згорілого ресторану

26 листопада 2012, 12:20

Ресторан, який у п’ятницю 23-го листопала згорів у центрі Києві, не належав чоловікові співачки Ані Лорак. Мурат лише мав керувати закладом та приваблювати відомих і заможних людей.

Саме ж приміщення ресторану належить доньці екс-міністар охорони здоров'я Наталії Спіженко, пише "Сегодня".

Колишній керуючий згорілим рестораном "Аура" Михайло Ансімов припустив, що заклад спалили ті, хто раніше його закрив.

Ресторан був відкритий ще у 2010-му році. У ньому бували не лише українські політики і зірки естради, але й американська білявка Періс Хілтон, російський актор Гоша Куценко, французький письменник письменник Фредерік Бегбедер та інші.


Цей ресторан днями мав відкриватися

Але через півтора року заклад раптово закрили.

Екс-керівник ресторану розповів, що тоді ніхто не став довго розбиратися. За його словами, приміщенням володіє фірма, співвласницею якої є дочка екс-міністра охорони здоров'я – Наталія Спіженко.

Керувати рестораном після його другого відкриття мав чоловік Ані Лорак, Мурат Налчаджиоглу.

Мурат мав стати керуючим ресторану "Аура"

"Мурат мав стати обличчям ресторану. Через те, що він підтримує дружні стосунки з відомими і популярними людьми, цей заклад мав швидко стати місцем скупчення золотої молоді, представників влади та зірок - першим за популярністю в Києві", - сказав ресторатор Микола Тищенко.

Сам Мурат продовжує мовчати. У телефонній розмові з "Сегодня" чоловік ледве вимовив, що не говоритиме і вимкнув телефон.

Нагадаємо,в ніч на 23 листопада у центрі Києва згорів ресторан, володіння яким приписували чоловікові Лорак. Під час пожежі згоріли дві жінки.

Фото "Сегодня" та "Main People"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів