Бас-гітарист "Green Grey" може сісти на 12 років

27 листопада 2012, 10:44

У столиці триває суд над бас-гітаристом гурту "Green Grey" і сином відомої телеведучої Петром Цимбалом та його дружиною Алісою, яких звинувачують у вирощуванні та продажі марихуани.

Як пише "Сегодня", музиканту загрожує 12 років ув’язнення.

Відомо, що влітку минулого року Цимбала разом з дружиною заарештували. У них було вилучено 80 кущів конопель та 15 кілограмів готової марихуани.

Днями відбулося чергове засідання суду. У справі, до речі, фігурує 6 осіб.

У прокуратурі кажуть, що нарколабораторія була облаштована в одному з приватних будинків у Василькові, у підвалі виявили справжню плантацію конопель.

Необхідну інформацію про вирощування коноплі Цимбал та його спільники черпали з наукової літератури російською і навіть німецькою мовами.

У будинку також знайшли вже розфасовану по пакетиках продукцію.

Цимбала досі судять за вирощування та продаж наркотиків

У київській квартирі музиканта, за даними прокуратури, знайшлися маленькі ваги і пакетики із зіллям. При цьому Аліса, як розповів на суді понятий, присутній під час обшуку у них вдома, добровільно видала слідству заборонені речовини. Ще й наполягала, що це належить не їй, а її чоловікові.

Як повідомляють у прокуратурі, товар реалізували у суворій секретності. По телефону ніколи не вимовлялися назви наркотиків, ціна і вага - на все був шифр.

"Всього у справі фігурує понад 50 свідків, опитано близько 30. Поки тільки одна людина - знайомий обвинувачених - змінив свої свідчення в суді", - зазначила старший прокурор відділу по боротьбі з організованими угрупованнями столичної прокуратури.

Наступне судове засідання відбудеться 13-го грудня, а вирок може бути вже на початку наступного року. Максимальний термін покарання за такі злочини - 12 років в'язниці.

Петро Цимбал у процесі слідства визнав свою провину, але на судових засіданнях він та інші обвинувачені відмовилися давати свідчення.

До речі, кажуть, що маленька донька Петра і Аліси віддана під опіку матері музиканта, телеведучій Тетяні Цимбал.

За словами телеведучої, з сином, який перебуває у Лук'янівському СІЗО, вона бачиться рідко, але все дізнається через адвокатів.

Нагадаємо, влітку минулого року стало відомо, що наркодилером, який розповсюджує наркотики у шоу-бізнесі, є гітарист "Green Grey" петро Цимбал.

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів