Дочка узбецького диктатора полюбляє бісити людей?

29 листопада 2012, 12:42

40-річна донька президента Узбекситану Іслама Карімова Гульнара, схоже, знає, що її ненавидять через диктатуру батька. Жінка, яка володіє повною могутністю у межах своєї країни, помирає від нудьги та демонструє це у своєму блозі.

Про це пише "InoPressa" з посиланням на "Tageszeitung".

Нескінченні твіти та щодня поповнювана фотогалерея Гульнари Карімової свідчать про те, що жінці бракує уваги.

"Класно, коли тебе ненавидять. Можна приходити і бісити людей", - картинку з такими словами нещодавно запостила дочка диктатора у своєму Twitter.


Як йдеться у статті німецького видання, до літа цього року дочка 74-річного президента Узбекистану Іслама Карімова не пропускала жодної події, від кінофестивалю в Каннах до благодійного вечора Елтона Джона в Лос-Анджелесі.

Гульнара може собі дозволити записати пісню з Жераром Депардьє

При цьому нікого не бентежило, що спадкоємиця узбецького правлячого клану грабує власну країну, у якій систематично застосовуються катування, а незалежна преса і легальна опозиція ліквідовані.

Втім, як повідомляє видання, влітку прокуратура Швейцарії конфіскувала "брудні" гроші Карімової у розмірі понад 600 мільйонів доларів.

Тепер Гульнарі доводиться обмежувати свої задоволенням. Вона знімає кліпи, записує музику, організовує тижні культури і моди і запрошує зірок міжнародного масштабу у своїй країні.

Тепер, коли жінці зачинили двері на Захід, вона розважається у своїй країні, як може

Кордони Узбекистану Гульнара долає через соцмережі.

Фото з Twitter Карімової

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів