Жінка Тімберлейка вішає на ялинку відірвані голови

30 листопада 2012, 17:40

Майже в кожній сім’ї є якійсь власні милі новорічні традиції. Наприклад, у родині американської акторки Джессіки Біль ялинку звикли прикрашати відірваними ляльковими голівками.

Такий декор вигадала мала Джессіка, а її тато й мама не заперечували. Відтоді дівчинка виросла, стала відомою акторкою та вийшла заміж за свого колегу Джастіна Тімберлейка, але традицію зберегла.

Про це пише "Contact Music".

"Мої ляльки Барбі в мене довго не трималися. Я їх калічила, відривала їм голови, обрізала волосся, обмальовувала їх маркерами та насаджувала їх на різдвяні лампочки. Вони світилися, наче голови демонів. Мої батьки були людьми дуже вільних поглядів!", - пригадує Біль.


У дитинстві Джессіка Біль любила відривати голови білявкам...

"У мене досі є ті голівки. Вони досі щороку вішаються (на ялинку) у мене вдома", - запевняє вона.

Неважко здогадатися, що в дитинстві Джессіка була справжньою пацанкою. Акторка пригадує, вона гуляла з хлопцями, грала в футбол та бейсбол.

"Мій кумир був Індіана Джонс. Я хотіла бути ним. Через нього хотіла стати археологом. Мій тато був змушений пояснити мені, що бути археологом – це сидіти в купі відкопаного бруду. Це не гойдатися на мотузках із крутим батогом та друзякою!", - розповідає Джессіка.

Нагадаємо, прізвище Біль актриса лишить собі виключно для роботи, а в житті її слід називати Джессікою Тімберлейк. Пара побралася у жовтні в Італії.

Фото АР з сайту thehindu.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів