Пінк запланувала п’ятьох дітей та свиню

3 грудня 2012, 13:14

Американська співачка Пінк, яка й раніше казала, що збирається народити "баскетбольну команду" дітлахів, має чіткий план на наступні 10 років.

Малюків вона народить п’ятьох, а ще заведе 18 собак, конячку та свинку.

Про це повідомляє "Сontact Music" із посиланням на журнал "Stella".

"За 10 років у мене буде 11-річна дитина (донька Віллоу) і восьмирічна, і п’ятирічна, і трирічна, і 6-місячна, і 18 собак, і кінь, і свиня", - заявила Пінк.


Пінк запланувала 5 дітей, 18 собак, свиню та коника

Що б там насправді не готувало артистці майбутнє, в одному вона певна – її щирим коханням завжди буде чоловік, гонщик Кері Гарт. Історію їхньої з Пінк зустрічі важко назвати романтичною – того дня чоловік під час змагань страшно травмувався, і зірка узагалі подумала, що він помер.

"Того дня, коли я його зустріла, він упав із висоти в 40 футів та зламав 14 кісток. Я подумала, що він помер. Я подумала: "Отакої, він був симпатичний, із нього вийшов би хороший татусь". А тоді я наштовхнулася на нього за кілька місяців по тому, і все таке інше…", - поділилася Пінк.

"Що б там колись не сталося, він завжди буде моїм коханням", - сказала вона.

Нагадаємо, перша дитина подружжя з’явилася на світ улітку 2011-го. Коли Пінк взнала, що в неї буде донька, то була дуже нажахана, бо мала може вирости схожа на неї.

Фото Reuters з сайту Bid.ru

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів