Каменських про оголені фото: Це ще не межа

3 грудня 2012, 12:22

Співачка Настя Каменських, яка нещодавно оголилася для одного з чоловічих видань, заявила, що це ще не межа. До того ж батьки зірки нею пишаються, а продюсер Потап добре платить.

Про все це Потап і Настя розповіли Катерині Осадчій у "Світському житті".

Відверта фотосесія Каменських викликала неоднозначну реакцію користувачів мережі. Відгуки були протилежно різні, але співачку це зовсім не бентежить.

"Як навчив мене мій друг і продюсер – негативні чи позитивні відгуки – неважливо. Головне, щоб не були байдужі. Тому мені подобається, що люди порівнюють мене безкінечно з кимось. Круто… Дякую, що ви мене пам’ятаєте... і я вам подобаюся, все одно знаю, що подобаюся!" – зізналася Настя.


Настя впевнена, що подобається чоловікам

До того ж, Каменських заявила, що ця оголена фотосесія – не межа.

"Це не межа. Я не готова знімати більше, але це не межа", - сказала зірка.

На запитання про реакцію батьків на фото, Каменських відповіла:

"Дуже сподобалося. У мене сучасні батьки, вони мене підтримують, насправді. Це не порно-фотосесія, це еротика, це дуже гарно, вони пишаються своєю дитиною".

До речі, ініціатором оголеної фотосесії став колега і продюсер Насті – Потап.

"Настя зараз стала воїном еротики та сексу, яка ламає стереотипи. Настя - незвичайна красуня, вона має зовсім інші форми жіночі, вона не підходить під деякі стандарти, які начебто поважають. Тому настала мить, коли Настя в такому соку, троянда розквітла настільки, що її захотілося показати", - поділився Потап.

Потап вирішив, що Настя дозріла до оголення, а вона й не сперечалася, бо їй за це добре платять

"Ми показали і отримали найголовніше – стрибок інтересу. Я ж чоловік , я знаю, як чоловіки реагують. Настя – предмет жадання. Руки хоча б за допомогою журналу мають торкатися Насті", - заявив продюсер.

Ведуча припустила, що після цих фото до Каменських почали активніше залицятися чоловіки. Але Настя відповіла, що знає, як відсилати нахаб.

"У мене ж дуже коротка розмова. Я дуже рада, що в мене така репутація. Тому нескладно здогадатися, що я відповім, якщо будуть особливо до мене чіплятися", - зазначила співачка.

А ось стосовно чуток про те, що Каменських колись відмовила сину Леоніда Черновецького, то це неправда.

"Це якась маячня", - заявила Настя.

"Сину Черновецького навіть я б не відмовив", - пожартував Потап і додав, що нещодавно до Насті підійшов Філіп Кіркоров та зауважив: "Настя, ми знаємо, що ти не гуляща".

Потап знав, що оголення Насті викличе новий стрибок зацікавлення дуетом, особливо з боку чоловіків

Стоп-кадри з відео "Світського життя" та фото журналу "Maxim"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів