Кеті Перрі отримала нагороду сексуальних меншин

5 грудня 2012, 11:15

Співачка Кеті Перрі стала героєм для гомосексуалістів та лесбіянок з організації "Trevor Project".

Днями 28-річна зірка отримала нагороду "Герой" (Trevor Hero Award) під час церемонії "Trevor Live", яка проходила в Голлівуді, повідомляє "The Hollywood Reporter".

Завдання фонду "Trevor Project" - вести просвітницьку роботу серед підлітків, надавати їм підтримку і запобігати самогубства на ґрунті "інакшості".


На думку керівників організації, Кеті Перрі - артистка, яка вміє бути собою й надихає геїв та лесбійок не соромитися своєї орієнтації.

Кеті Перрі стала героєм для геїв та лесбійок

"Вона несе чітке послання - будьте собою. Кілька років тому я дивився про Кеті документальний фільм, і вона там сказала: "Я хочу бути найкращою Кеті Перрі". Якщо це не Тревор-слоган, то вже й не знаю, яким він має бути. Тож ми дуже раді, що Кеті тепер допомагає поширювати наш слоган. Вона приголомшлива", - пояснив президент фонду Кевін Кемпбелл.

Сама Кеті була страшенно зворушена такою увагою.

"Я, нарешті, відчуваю, що мене визнали. Думаю, ми всі знаємо: справжні герої - це хлопці з колл-центру, куди надходять дзвінки. Саме вони на передовій кожен день, нагадуючи людям, що є справжні цінності", - заявила вона зі сцени.

Нагадаємо, минулого року звання "Героя" від геїв та лесбійок отримав актор Деніаел Редкліфф.

Фото АР з сайту latimes.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів