Lady Gaga та Джо Кокер мають виступити в Києві

5 грудня 2012, 11:41

Американська поп-зірка Lady Gaga та британський співак Джо Кокер мають завітати до столиці з концертами навесні наступного року.

Щоправда, якщо з Кокером вже усе домовлено, то Gaga поки лише розмірковує.

Про це пише газета "Сегодня".

Організатором концерту Lady Gaga в Києві доведеться прикласти багато зусиль, аби шоу зірки таки побачила столиця. Адже райдер співачки відрізняється не стільки оригінальністю, скільки масштабністю.


Так, щоб у квітні 2013-го року концерт Lady Gaga таки відбувся, організатори мають забезпечити її команду з 200 осіб 20-ма кімнатами. 2 з них – особисто для артистки, причому меблі вона возить із собою

Речі у гримерках, зокрема, 12 диванів, 100 рушників, не менше сотні троянд без запаху, мають бути білого кольору.

Що ж до їжі, то Lady Gaga замовила 720 яєць і 10 кілограмів вершкового масла.

До слова, на початку грудня Гага була в Африці на сафарі та фотографувалася з левами (на задньому плані)

Замість алкоголю зірка іноді вживає імбирний ель, але частіше п'є знежирене молоко і воду. Так, наприклад, у її номері має бути 1200 півлітрових пляшок негазованої мінеральної води і 100 пляшок енергетичного напою.

Крім цього, Гага п'є каву без кофеїну, а до чаю просить подати відомий народний засіб від застуди - банку натурального журавлинного меду.

До і після концерту співачка їсть сир, смажену курку, м'ясну нарізку, соус сальса, хліб, але тільки з непросіяного борошна, і крекери.

Наразі не відомо, де саме може відбутися концерт Lady Gaga. Також не розголошують і гонорар співачки. Але подейкують, що цифра значно нижча, ніж у Мадонни, яка виступала в серпні в Києві за 2 мільйони доларів.

До речі, команда Lady Gaga є найбільш високооплачуваною у світі. Кожен танцюрист співачки заробляє до 10 тисяч доларів за один відпрацьований концерт, музиканти - 20 тисяч, інші члени команди заробляють по 2 тисяч доларів кожен.

А ось з британцем Джо Кокером ситуація простіша. Він має дати концерт у Палаці "Україна" 30-го травня.

Кокер знову виступить в Києві

Кокер презентуватиме новий, 23-й за рахунком, альбом "Fire it up". Квитки на шоу коштуватимуть від 500 до 5900 гривень.

Райдер виконавця простий до непристойності. Єдина конкретна умова - це великі чорні рушники, які потрібні його музикантам, щоб вони могли витирати на концерті піт.

Також, для гарного настрою музиканту потрібна парочка пляшок хорошого вина.

Фото з Facebook Lady Gaga та фото з офіційного сайту Кокера

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів