Прем'єр Австралії вірить у кінець світу, а Литвин його скасовує

6 грудня 2012, 17:44

Прем'єр-міністр Австралії Джулія Гіллард оголосила настання кінця світу. А спікер Володимир Литвин заявив, що апокаліпсису не буде.

Гіллард записала відео-звернення до громадян своєї країни, яке можна побачити на YouTube.

"Мої дорогі співвітчизники! Кінець світу дійсно наступає. Схоже, що календар індійців майя виявився точним", - каже прем'єрка Австралії.

За її словами, незважаючи на відсутність будь-яких наукових підтверджень, вона вірить у пророцтво про швидкий апокаліпсис.


"Не важливо, яким буде останній удар. Чи то будуть зомбі, які пожирають мозок, чи навала пекельних демонів з пекла або остаточний тріумф корейської поп-музики, в одному ви завжди можете бути впевнені: я завжди буду з вами. До самого кінця", - пообіцяла Гіллард.

Гіллард в іронічній промові заявила про кінець світу

На останок жінка зазначила, що у пророцтві майя є невеликий позитивний момент: їй більше не доведеться давати виснажливих інтерв'ю.

"Бажаю всім удачі", - завершила свій виступ прем'єр-міністр.

До речі, австралійці по-різному відреагували на ролик, записаний для однієї з місцевих радіостанцій.

Одні вважали його неприпустимим, назвавши виступ Гіллард "нецільовим використанням грошей платників податків". Інші підтримали главу уряду, оголосивши, що вона повністю має рацію.

Що ж до представників української влади, то спікер Ради 6-го скликання Володимир Литвин впевнений, що кінця світу не буде.

Литвин налаштований позитивно

Про це він заявив під час урочистого закриття Верховної ради 6-го скликання, пише "Українська правда".

"Почну свій виступ з гарної новини. Пророкування про кінець світу у грудні 2012-го року скасовується. Кінця світу не буде, і це чудово. Замість кінця світу буде початок нового етапу парламентського життя", - заявив Литвин у прощальному слові.

Стоп-кадр з відео на YouTube та фото з Facebook Литвина

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів