Модель спростувала стосунки з Аршавіним

7 грудня 2012, 12:00

Британська модель Лейлані Даудін, якій закидають роман з російським футболістом Андрієм Аршавіним, заявила, що не розбивала родину спортсмена.

Про це манекенниця написала у своєму блозі, повідомляє "Экспресс-газета".

Чутки про роман Аршавіна та Даудін з'явилися після того, як парочку разом бачили на якихось світських заходах.

Крім того, модель якось пожартувала, що божеволіє від російського футболіста та уявляє, якими б гарними у них могли бути діти.


Відтоді Лейлані давно і думати забула про Аршавіна. Два роки тому модель переїхала до Лос-Анджелеса, де живе постійно.

"Це просто дико, що іноземна преса приписує мені роман з кимось закордоном, в той час, як я місяцями не покидаю Лос-Анджелес!" – написала модель у своєму Twitter.

Більш того, в особистому житті Даудін зараз усе добре. Вона знову зійшлася зі своїм колишнім бойфрендом Джорджем Френчем. Не так давно папарацці застукали щасливу пару на пляжі.

Аршавін пішов від цивільної дружини Юлі?

Втім, у родині Аршавіна таки є проблеми, бо його цивільна дружина Юлія зі сльозами відмовилася коментувати ситуацію.

До того ж, друзі Андрія натякають, що він полюбляє романи на стороні. Подейкують в оточенні футболіста і про те, що Юля дістала спортсмена своїм примхливим характером, ревнощами і тотальним контролем.

За даними джерел "Московского комсомольца", Аршавін дійсно покинув сім'ю, причому обраниця спортсмена - заміжня дама, яка поки ще не розлучилася.

"Це шалена пристрасть. Друзі багато разів благали Андрія схаменутися. Але він зараз нікого не слухає", - повідомило джерело з оточення спортсмена.

Нагадаємо, за 9 років цивільного шлюбу в Андрія та Юлі народилося троє дітей.

Фото з офіційного сайту Аршавіна

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів