Сукня Могилевської піде з молотка

7 грудня 2012, 12:37

Співачка Наталка Могилевська разом зі своєю подружкою, письменницею Ладою Лузіною вирішили повернути старовинні меблі до "Шоколадного" будиночку.

Для цього вони влаштовують благочинний аукціон, на якому можна буде придбати одну з концертних суконь Наталі.

Про це йдеться у сюжеті "ТСН.Особливе".

Заради однієї з найвідоміших пам’яток столиці Могилевська готова продати свою зелену блискучу міні-сукню на аукціоні. Причому стартова ціна вбрання – лише 13 гривень.


"У нас усі лоти починаються з 13 гривень, але це для мене щасливе число, тому я наполягла на ньому. І навіть Наталина сукня, яка, я думаю, піде набагато дорожче", - сказала Лузіна.

Подружки рятують пам'ятки Києва

На виручені з аукціону кошти зірки хочуть повернути старовинні меблі, які стояли у мавританській залі "Шоколадного" будинку.

"Ми хочемо повернути меблі до знаменитого "Шоколадного" будиночку. Вони є частиною інтер’єру, стіни повторюють той самий малюнок, що й на меблях. Я зі свого боку готова виставити зелену сукню", - зазначила Могилевська.

Після революції меблі зникли з музею, але Лузіній вдалося їх розшукати.

"Ми наразі знаємо точно, що люди готові повернути ці меблі за окрему суму. І тоді виникла у мене та у Наталі Могилевської ідея викупити їх та повернути", - розповіла письменниця.

Саме цю сукню Могилевська пожертвувала на аукціон

"Я знаю, що Наташа дуже важко розлучається зі своїми концертними сукнями. Коли виникла ідея виставити одну на благочинний аукціон, вона дуже довго готувалася до цього", - зауважила Лада.

На благочинний аукціон свої речі також виставлять актриса Ольга Сумська, телеведуча Маша Єфросиніна, скульптор Олег Пінчук та співак Віталій Козловський.

Фото з Facebook Лузіної та фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів