Полякова у Сибіру населятиме світ українцями

7 грудня 2012, 17:02

"Суперблондинка" Ольга Полякова вирішила скористатися ажіотажем навколо кінця світу та зняла кліп на цю тему. Співачка заявила, що перечекає апокаліпсис у Сибіру, де займеться народженням українців.

Про те, як Оля готується до 21-го грудня йдеться у сюжеті "ТСН.Особливе".

Полякова вирішила, що саме у Сибіру їй з родиною вдасться пережити кінець світу.

"Деякі материки підуть під землю, інші - в океан, треті - ще кудись. І єдина сейсмічно спокійна зона - це Сибір. Буду там виживати, харчуватися чим Бог подасть. Що спіймаю в лісі, то й буду їсти", - розповідає співачка саркастичним тоном.


Полякова зібралася до Сибіру

З собою в Сибір Полякова візьме чоловіка та двох дітей.

"Мою улюблену річ я візьму - чоловіка. Дітей обов'язково. Ви знаєте, Lady Gaga просилася, написала мені слізне у Twitter послання: "Please, Olga, take me with me in Siberia! Please! Please! Save my life!". Але я відповіла їй: "Гага, немає кокошника - немає life", - жартує співачка.

На думку Полякової, обов’язкова річ у Сибіру – це кокошник.

"Єдине, що потрібно в Сибіру, - це кокошник. У нас є кокошник з валянок, у нас є кокошник у вигляді корони. Книги? Біблію візьму. Кажуть, вмирати страшно", - ділиться Оля.

Ольга запаслася кокошниками різних видів

Жити Полякова планує у землянці, яку ж сама і вириє. Побутові труднощі співачку не лякають, а їжу готуватиме сама. Прихопить до Сибіру і діжку кав'яру.

"Будемо ми харчуватися сушеними грибами, квашеним павутинням і маринованою водою з калюжі. Я взагалі пані дуже господарська, тому для мене це не проблема наготувати, напекти кулеб'як. А який я роблю омлет!" – розповідає білявка.

Кадр з нового відео: Полякова у ліфчику з кав'яру

Втім, головною своєю місією Полякова вважає населити планету українцями. Для цього співачка хоче взяти з собою 4-х чоловіків.

"Я хочу в Сибіру населити планету українськими людьми. Я дуже люблю процес дітонародження. Він мене захопив, тому я думаю, що я впораюся. А чим там ще займатися? Водка, ікра, чоловіки", - каже жартівниця Полякова.

Стоп-кадри з відео "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів