Джигурда скасував кінець світу і станцював "Gangnam style". ФОТО

7 грудня 2012, 17:55

Скандальний російський актор і поет Нікіта Джигурда вирішив вкотре здивувати своїх прихильників. Він станцював корейський "Gangnam style" просто на Красній площі у Москві.

Причому актор був у шотландському кілті, пише "Life Showbiz".

51-річний артист, наспівуючи "Опа-Джигурда", у кілті та футболці станцював останній хіт Інтернету - "Gangnam style" - біля Кремлівських воріт.

Незважаючи на мороз, Джигурда зібрав натовп народу і зазивав бажаючих приєднатися до свого танцю.


Джигурда станцював на Красній площі

"Я, звичайно, трохи підмерз, але що тут робити, заради ідеї це було того варте. Було дуже цікаво. Нам вдалося зробити задумане. Звичайно, коли я вже розійшовся, то підійшла поліція, і як виявилося, якби це був не Нікіта Джигурда, то поліція спочатку припинила б це все", - розповів актор.

Джигурда поділився, що своїм перформансом він скасовує кінець світу 21-го грудня. Але насправді спочатку задумував всього лише повеселитися.

Мотиви "Gangnam style" були обрані не просто так. Крім того що корейська пісня дуже популярна, Джигурда побачив у ній близькість за змістом, адже слово, що звучить по корейськи як "опа" - в перекладі на російську - "папа".

Відповідно, актор у пісні називає себе "папіком Джигурдою".

"У нас багатенькі папіки хочуть молоденьких дівчаток, а Джигурда - папік справжній, який любить своїх дітей: дівчаток і хлопчиків у темячко і в серці, духовним фалосом, в Сахасрару, верхню чакру. Ось це папік Джигурда - альтернатива багатим папікам…" - зазначив артист.

Фото "Life Showbiz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів