Аністон ігнорує тяжкохвору матір?

12 грудня 2012, 15:20

Стосунки між американською акторкою Дженніфер Аністон та її матір’ю Ненсі Доу є прохолодними вже багато років.

Але, подейкують, навіть тепер, коли 76-річна жінка вже понад місяць лежить у лікарні в тяжкому стані, відома донька жодного разу не навідала її та не зателефонувала.

Про це повідомляє "Radar Online" із посиланням на журнал "Star".

Ненсі госпіталізували 6-го листопада, коли старенька впала й зламала плече. Знадобилася операція, і під час неї в пацієнтки стався інсульт. Стан матері Аністон нині називають дуже нестабільним.


Як стверджує джерело видання, яке називає себе другом зіркової родини,о увесь цей час Дженніфер жодного разу не навідала Ненсі.

Аністон не хоче бачити хвору матір?

"Вона не говорила з нею та не навідувала Ненсі, відколи та потрапила до лікарні. Вона мусила б тут бути хоча б через операцію на плечі! І інсульт був доволі тяжким. Ненсі – стара жінка, і вона дуже хвора, те, що Джен ігнорує її, крає їй серце", - каже інформатор.

Як відомо, перший інсульт Ненсі перенесла минулої осені. Тоді Дженніфер приходила до неї разом зі своєї нареченим Джастіном Теру та навіть плакала.

Нагадаємо, приводом для погіршення стосунків між матір’ю та дочкою стали одкровення Ненсі в ЗМІ, а ще автобіографічна книга, яку вона випустила в 1999-му.

Згодом Аністон говорила, що все позаду, і вони з мамою уже спілкуються, одначе, кажуть, на своє весілля акторка кликати її не стала.

Фото Reuters з сайту "The Telegraph"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів