Карпа: Попрошу Менсона стати хрещеним моєї дитини

18 грудня 2012, 14:46

Українські шанувальники американського рокера Мериліна Менсона ретельно підготувалися до його приїзду в Київ. Музиканту вже в аеропорті збираються подарувати вишиванку з чорним перевернутим хрестом.

А ось співачка Ірена Карпа, яка виступить на розігріві у Менсона, готова показати йому невідомі для туристів місця столиці.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

Як відомо, 20-го грудня шок-рокер дасть свій перший концерт у столиці. Фанати вже не дочекаються побачити свого кумира.


"Наша фан-група наготувала для Мериліна купу подарунків, найкрутіший - вишиванка у стилі готик-рок - на ній за спецзамовленням був вишитий перевернутий чорний хрест. Поки знайшли майстриню, яка погодилася на це - мало не посивіли, всі такі забобонні!" – розповіла прихильниця Менсона.

"Ми знаємо, що московські фани дарували Менні стилізованих під нього і музикантів його групи матрьошок, але яка від них користь? А ось сорочку з символікою він зможе не тільки "зацінити", але й одягти на концерт!" – зазначила дівчина.

Київські фанати ласкаво називають рокера "Менні"

Письменниця та співачка Ірена Карпа, яку обрали для розігріву на шоу Менсона, зізналася, що готова виступити особистим гідом зірки в Києві.

"Старий двір Михайлівського монастиря, енергетично сильні місця біля Дніпра, старі покинуті дворики... І обов'язково запитаю його, як ставиться до буддизму - він дуже врівноважений, і я не здивуюся, якщо він буддист", - поділилася Ірена.

"Ну і попрошу його стати хрещеним моєї наступної дитини! Дитина ще в проекті, не подумайте, що я знову вагітна", - додала Карпа.

Також співачка поділилася своєю думкою стосовно творчості Менсона.

"Як на мене, Менсон - це своєрідний лакмусовий папірець проблем сучасного суспільства, його лірика - зворушливий голос скривдженого его в "жорсткій" обгортці", - сказала Ірена.

"…Кажуть, що в звичайному житті він добряк. Знайома канадка працювала за лаштунками фестивалю, де виступав Менсон. У неї страшенно боліла голова, і не розглянувши, хто поряд з нею стоїть, запитала: "У тебе є аспірин?" А цим "кимось" виявився Менсон", - згадала Карпа.

"Незважаючи на те, що йому через дві хвилини треба було виходити на сцену, він пішов у гримерку і приніс ліки. Дуже показово!" – закінчила розповідь письменниця.

Нагадаємо, концерт Мериліна Менсона в Києві відбудеться 20-го грудня у Палаці спорту.

Фото Reuters з сайту "3news.co.nz"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів