Джигурда: Я ніколи не ображав своїх жінок

26 грудня 2012, 13:38

Скандальний російський артист та прихильник корейського "Gangnam Style" Нікіта Джигурда заявив, що не уявляє, як можна бити жінок. Актор запевняє, що ніколи не сварився зі своїми колишніми при розлученні.

Про це він розповів на зйомках програми "Говорить Україна" на телеканалі "Україна".

Джигурда впевнений, що знає, як ставити крапку у стосунках з жінками. І він також стверджує, що ніколи не ображав своїх колишніх.

"Я не розумію, як можна, наприклад, бити кохану жінку. Свої розлучення я переживав гармонійно. Я не лаявся з колишніми дружинами за машини, квартири, речі ... Я завжди буду на боці жінок!" – сказав Джигурда.


"Зі своїми дружинами я розлучався спокійно, просто не всі можуть витримати той "енергетичний вибух", який являє собою Джигурда. У мене п'ятеро дітей, я - батько-герой, і я завжди спілкуюся зі своїми колишніми дружинами", - заявив Нікіта Борисович.

Джигурда зі своєю родиною - третьою дружиною Мариною Анісіною та двома дітьми - сином Міком-Анжелем та дочкою Євою-Владою

А от з батьками дружин у Джигурди деколи траплялися розбіжності. Наприклад, мама його третьої дружини - фігуристки Марини Анісіної - була проти шлюбу дочки з таким скандальним чоловіком.

"Моя теща всіляко захищала свою дочку. Але через п'ять років зрозуміла, як помилялася", - зауважив артист.

На думку артиста, завжди потрібно думати про дітей. Адже вони будуть менш болісно переживати розлучення батьків, якщо мамі і татові вдається зберегти дружні стосунки.

Фото "7 Дней"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів