Вольнова вколола кислоту у вагіну

27 грудня 2012, 13:50

Телеведуча та світська діва Світлана Вольнова вирішила провести пікантний експеримент. Гламурна білявка зробила пластичну операцію зі збільшення так званої точки G для загострення сексуальних відчуттів.

Про це йдеться у сюжеті програми "Табу".

Процедура вартістю 8 тисяч гривень полягає у введенні в конкретну точку у вагіні гіалуронової кислоти. Цю речовину, як відомо, використовують у косметології для боротьби зі зморшками.

За словами пластичного хірурга, укол в точку G робиться, аби збільшити її проекцію. Це начебто допомагає жінкам частіше отримувати оргазми.


Вольновій закортіло яскравіших оргазмів

Процедура є майже безболісною та проходить зовсім швидко. Проте після неї треба кілька днів утриматися від сексу.

Перед тим, як зайти до палати, Вольнова зізналася, що дуже боїться робити процедуру.

Для операції хірург підготував одразу два шприци з гіалуроновою кислотою . Мовляв, чим більше введе кислоти, тим більше шансів на ефект від процедури.

Одразу після операції Світлана кокетливо поділилася враженнями:

"Точка G існує, знайшлася достатньо швидко".

Світлана зізналася, що операція не була зовсім безболісною

Білявка зауважила, що пішла на цей експеримент, щоб подивитися, наскільки збільшена точка G зробить її привабливішою жінкою.

Однак через кілька днів після процедури Світлана зізналася, що усе це брехня.

"Все це фікція. Це те саме, що бюстгалтер "вондебра", силіконові губи, червона помада, підбори. Це відверті дурощі. Я просто зрозуміла, що не все так просто в сексуальному житті між чоловіком і жінкою. Сподіваєшся на "вааау!", а "вау!" не приходить", - розповіла Вольнова.

Після експерименту телеведуча переконалася, що жодна операція не здатна збільшити задоволення, бо усе залежить лише від почуттів.

Вольнова залишилася розчарованою

Стоп-кадри з відео "Табу" на сайті "ТСН"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів