Меладзе-старший збив насмерть людину

28 грудня 2012, 10:49

У дорожньо-транспортній пригоді за участю відомого українського композитора та музичного продюсера загинула 30-річна жінка.

Про це повідомила прес-служба прокуратури Київської області, пише "Українська правда".

Аварія сталася 27-го грудня близько 18-ої години на 32-му кілометрі траси Київ-Обухів.

Автомобіль "Lexus", рухаючись в напрямку Києва, здійснив наїзд на жінку-пішохода поблизу транспортної зупинки "П’ятихатки".


Як зазначили в прокуратурі, потерпіла, особа якої встановлюється, загинула на місці ДТП.

Як пише сайт "Автополігон.інфо", посилаючись на власні джерела, за непідтвердженими даними, за кермом "Lexus" нібито перебував продюсер гурту "ВІА Гра" Костянтин Меладзе.

За кермом авто, яке збило жінку, був Костянтин Меладзе. Так журналістам сказали у міліції

Як пише "Сегодня" з посиланням на "Українські новини", прес-служба прокуратури відмовилася офіційно підтвердити, але і не спростувала інформацію про те, що за кермом авто перебував саме Меладзе.

При цьому, як зазначає видання, "Інтерфакс-Україна" повідомляє, що у відділі зв'язків з громадськістю міліції Київської області сказали:

"Він (Меладзе) дійсно був за кермом, він цього не заперечує. Був тверезий".

Так само видання "Комсомольська правда в Україні" із посиланням на повідомлення міліції стверджує, що за кермом автомобіля під час ДТП був саме Костянтин Меладзе.

Також зазначається, що ДТП сталося в районі пішохідного переходу.

Розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст.286 КК України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобам, якщо вони спричинили смерть потерпілого.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на термін до 8 років.

Фото "Дусі"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів