Сестра Паперника стверджує, що він побив її через доньку

28 грудня 2012, 12:50

Сестра кліпмейкера Максима Паперника розповіла свою версію того, чому брат її начебто відлупцював. За словами Олени Паперник, Максим заступився за свою племінницю.

Про це жінка розповіла "ТСН. Особливе".

Як відомо, 26-го грудня у соцмережі з’явилося повідомлення та Олени Паперник про те, що рідний брат її побив.

За версією Олени, бійка сталася через її 8-річну доньку. Мовляв, Максим хотів вступитися за свою похресницю, тому й вдарив сестру.

"Він втрутився. Я йому сказала: "Вийди, закрий двері". І почалося. Він сказав: "Я тобі зараз закрию двері. Закрий свого рота". І понеслося. Він просто кинувся вже битися", - розповіла сестра кліпмейкера.

Олена продовжує казати, що брат її вдарив 

"Я намагалася закритися, захищатися. Але як раз дитина, донька була у кімнаті цієї миті. Я не захистилася, я навіть не відчула, коли... Мама швидко кинула светр у прання, було все у крові", - поділилася Олена.

Жінка стверджує, що відомий брат вже не вперше підіймає руку на неї, іноді дістається і їхній матері. Він живе окремо, але у будинку поруч і частенько навідується до них. 

При цьому до міліції вона не звертається, бо боїться, що Максим завдяки зв'язкам відбере у неї дітей.

Сам Максим Паперник стверджує, що Олена психічно хвора. 

"Звичайно, якщо у вас є бажання почути мої коментарі, вони є на моїй сторінці у Facebook, ви можете усе прочитати. Вона - хвора людина, і я ніяк не буду коментувати", - заявив Паперник. 

До слова, Олена майже 15 років працювала разом із братом на кіновиробництві, адміністратором та продюсером. Але покинула роботу, за її словами, через постійні погрози та приниження з боку брата.

Стоп-кадр з відео "ТСН"

IDEALMEDIA