Осадча згадала, як боролася з тарганами у Парижі

29 грудня 2012, 10:38

Телеведуча Катя Осадча наприкінці року влаштувала собі відпустку у столиці Франції.

Гуляючи Парижем, журналістка згадала, як понад 10 років тому працювала моделлю та економила на всьому, аби купити собі одяг.

Ностальгічний опус свого минулого Катя опублікувала на своїй сторінці у Facebook.

"13 років тому я б ні за що не подумала, що повернуся на цю вулицю і буду випробовувати щемливе почуття ностальгії. Я давно хотіла поїхати туди де починалося моє паризьке модельне життя", - розпочала свої спогади Осадча.


"Ми з дівчатами не любили цю квартиру, вікна у двір-колодязь, незатишні кімнати і холодна ванна, але зараз згадується тільки хороше. Сьогодні не могла згадати номер, сумнівалася 30 або 32, в Парижі всі двері зачинені на замки, і проникнути у двір неможливо, коли я вже втратила будь-яку надію, з дверей будинку 30 вийшов хлопець, я підхопила ручку, і це виявився потрібний двір", - написала Катя.

Саме тут колись жила Катерина

За її словами, за ці роки усе змінилося у дворі, де вона колись жила.

"Скільки спогадів пов'язано з цим місцем. В кінці 1999 ми приїхали сюди з Мамою, через два тижні Мама полетіла, а я залишилася працювати. Ми з дівчатами ходили в супермаркет і готували по черзі вечері, боролися з тарганами)) і ладнали з сусідами, раз на місяць ходили в пральню самообслуговування і економили, щоб купити нові джинси", - поділилася телеведуча.

"Я до сліз переживала через брак зйомок і нервувала через зайвий кілограм. Я писала від руки листи рідним і багато з них не відсилала, просто так ставало легше, вечорами в думках розмовляла з Мамою і вчилася жити сама. Це було моє паризьке дитинство", - закінчила спогади Осадча.

До слова, телевізійна кар'єра Каті розпочалася у 2005-му році. Саме тоді вона перемогла у кастингу на роль ведучої "Світських хронік" на каналі "Тоніс".

Фото з Facebook Осадчої

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів