Депутат Шевченко застряг у Бангкоку

10 січня 2013, 11:15

Депутат з БЮТ Андрій Шевченко не може потрапити на засідання Ради у четвер 10-го січня. Він опинився серед пасажирів, які застрягли у Бангкоку через відкладення рейсу "Аеросвіту".

Про це депутат повідомив "Українській правді".

"Я в числі пасажирів, яких "Аеросвіт" лишив у Бангкоку. Нас - за даними "Аеросвіту" - близько 220 осіб. Мали вилетіти о 6.00", - повідомив Шевченко.

"З неофіційних джерел - рейс відкладено мінімум на 12 годин, реалістично - щонайменше на добу", - додав він.

"Літак з Києва на Бангкок вилетів. Чому його не відправляють назад - неясно: або цей літак пошлють на інший аеропорт, щоб звітувати перед Азаровим за пасажирів з попередніх зірваних рейсів, або його тут затримують за борги", - припустив Шевченко.


Шевченко не зміг потрапити до Ради через "Аеросвіт"

За словами депутата, людей розселили по готелях.

"Представника "Аеросвіту" немає. Консульство/посольство поки ніяк не проявилось. Через цю історію я пропускаю сьогодні Раду ", - додав він.

Як відомо, 4-7-го січня через борги "Аеросвіту" були затримані літаки авіакомпанії у Варшаві, Стокгольмі, Тель-Авіві, Ташкенті, Хошиміні.

8-го січня аеропорт "Бориспіль" повідомив про скасування 17 рейсів авіакомпанії, як внутрішніх, так і міжнародних.

4-го січня стало відомо, що Господарський суд Київської області розпочав провадження у справі про банкрутство "Аеросвіту". Втім, компанія не вважає себе банкрутом і заявляє про намір виконати всі поточні зобов'язання, сподіваючись на відновлення польотів.

Фото з особистого архіву Шевченка

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів