Новина про концерт Емінема у Києві виявилася брехнею

14 січня 2013, 14:30

Виявляється, анонс концерту американського репера Емінема у Києві є брехнею. Інформацію розповсюдило нікому не відоме агентство, а спростував сам менеджер артиста.

Про це пише "Комсомольська правда в Україні".

У листопаді з'явилася новина про те, що найвідоміший у світі білий репер виступить у київському Палаці спорту 26-го лютого.

Анонс події з'явився на сайті нікому не відомого концертного агентства "Supernova Events". Повідомлення розбурхало простір СНД, адже Емінем жодного разу не виступав у Східній Європі.


Але найгірше те, що купа людей вже придбали квитки на концерт, які коштували від 700 до 4000 гривень.

Ближче до Нового року народ занепокоївся, адже рекламна кампанія шоу все не починалася. До того ж Київ не з'явився у гастрольному графіку на сайті артиста.

Емінем не приїде до Києва з концертом

У результаті хтось з прихильників запитав менеджера Емінема безпосередньо у Twitter.

"Шоу Емінема в Україні є містифікацією. Ем не планує грати там", - відповів менеджер репера.

А тим часом люди, що купили квитки, у розпачі. Адже дехто з них збиралися їхати на концерт з іншої країни та веж забронювали готелі.

Зараз продаж квитків вже не ведеться. На форумах фанати кажуть, що Емінем найближчими роками навряд чи приїде до України або Росії, бо йому це не цікаво.

Як пояснив один з організаторів концертів західних зірок в Україні, привозити Емінема сюди зовсім невигідно. Він має захмарний гонорар - 2 мільйони доларів. Такі витрати не покриє навіть найкрутіший спонсор.

Фото Reuters з сайту "IBTimes"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів