Принца Гаррі хочуть більше за Джорджа Клуні

16 січня 2013, 11:20

Британський принц Гаррі не є першим у черзі до трону, зате в Топ-40 найбажаніших холостяків світу він посів найвищу сходинку.

28-річний рудоволосий плейбой, чия гола дупця минулого року прикрасила перші шпальти більшості світових таблоїдів, обскакав 51-річного Джорджа Клуні, 75-річного Джека Ніколсона.

Рейтинг представив журнал "Town&Country".

"Він – темна конячка в королівській родині, бешкетник, той, хто гуляє з легковажними жіночками, зависає в гучних тусовках, перехиляє забагато чарчин та невчасно повертається додому. Ось чому всім нам він подобається найбільше", - пояснює видання.


Принц Гаррі очолив Топ-40 найбажаніших

"Може, інтелект у Гаррі й не блискучий, в Ітоні він був не надто сумлінним студентом… але він крутіший та чарівніший, аніж його старший брат, безперечно, такий самий милий, як Вільям", - додають автори.

Значно менш сексуальними за Гаррі виявилися інші принци: 26-річний Філіппос, принц Греції та Данії, 33-річний шведський принц Карл Філіп, 26-річний принц Бельгії Амадео.

Джордж Клуні посів 33-тю сходинку

До Топ-40 також зарахували сина кінозірки, 19-річного Патріка Шварцнеггера, одного з нащадків екс-президента Франції, 26-річного П’єра Саркозі, сина Клінта Іствуда, 26-річного Скотта та одразу чотирьох синочків музиканта Брайана Феррі.

Найстаршим із-поміж найбажаніших холостяків став 79-річний лауреат Пулітцерівської премії, американський письменник Філіп Рот.

Фото АР з сайту "Town&Country", Reuters "The Times of India"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів