Бенкендорф прокоментував "свій роман" зі Златою Огнєвіч

17 січня 2013, 15:03

Глава Національної теле- і радіокомпанії України Єгор Бенкендорф прокоментував "свій роман" з переможницею національного відбору на конкурс "Євробачення" Златою Огнєвіч.

Як пише сайт "Медіаняня", в інтернеті гуляє інформація про зв‘язок між Бенкендорфом та Огнєвіч, який зіграв вирішальну роль у її перемозі на нацвідборі.

Так, на одному з сайтів ідеться про те, що, мовляв, очевидці стверджують, що бачили Злату і президента НТКУ напередодні нацвідбору на "Євробачення-2013" в ресторані. Там буцімто "вони мило спілкувалися, обіймалися, обмінювалися поцілунками".

Крім того, там же говорилося:


"Схоже, що рішення про те, що на "Євробачення" їде саме Злата, було прийнято ще задовго до 23-го грудня, можливо навіть, що відразу після відбору на "Євробачення-2012", коли співачці перемога не дісталася. У пресі тут і там з'явилися заяви, що остаточне рішення на користь Злати Огнєвіч було прийнято за добу до самого відбору в кулуарах 10 поверху НТКУ - поверху, де засідає керівництво".

В інтернеті гуляє інформація про зв‘язок між Бенкендорфом та Огнєвіч, який зіграв вирішальну роль у її перемозі на нацвідборі

"У цьому світлі той факт, що в одному з інтерв'ю Злата розповіла про пропозицію руки і серця від одного з керівників Першого Національного телеканалу, вже не виглядає дивним. А святкувати перемогу співачка запрошувала своїх друзів ще до оголошення результатів", - також ідеться у замітці .

При цьому, глава НТКУ не став категорично заперечувати факт спільного зі Златою обіду в ресторані.

Так, на запитання, чи правда, що напередодні відбору на "Євробачення" Бенкендорф був зі Златою Огнєвіч у ресторані, Єгор зі сміхом відповів:

"Я як чоловік, батько двох дітей і чоловік прекрасної Юлії Бенкендорф залишу це без коментарів. Погодьтеся, було б нерозумно заперечувати. Тоді б у журналістів з'явився простір для польоту фантазії і домислів".

Бенкендорф: "Я як чоловік, батько двох дітей і чоловік прекрасної Юлії Бенкендорф залишу це без коментарів"

А ось Злата Огнєвіч, як зазначає видання, від будь-яких коментарів на цю тему відмовилася. Щоб не відволікатися від головної своєї задачі - творчого процесу - так заявили її продюсери.

Нагадаємо, 23-го грудня в результаті національного відбору стало відомо, що співачка Злата Огнєвіч представить Україну на міжнародному конкурсі "Євробачення-2013" у Швеції з піснею "Gravity".

Фото "Медіаняні"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів