Віктюк кричить "Браво!" своїм шахраям

17 січня 2013, 16:38

Театральний режисер Роман Віктюк захоплюється винахідливістю і майстерністю зеків, які надурили його майже на 12 тисяч доларів.

Про це він сказав "Комсомольській правді в Україні".

"Такого "подаруночку" під Новий рік я ще ніколи не отримував! Я дуже наївна людина, оскільки мене так легко обдурили. Регочу над цією ситуацією від душі - я ж оптиміст! Просто прикро, що спливли ось таким безглуздим чином близько 400 тисяч рублів", - поскаржився Віктюк.

Нагадаємо, напередодні з‘явилася інформація про те, що режисер став жертвою телефонних аферистів.


"Виявилося, що зі мною "попрацювали" шахраї-профі, які відбувають термін в одній з російських колоній. Місто назвати не можу, це стосується таємниці слідства. У міліції я був вперше, але мене запевняють, що перемога буде на моїй стороні. Втім, гроші ще не повернули", - зауважив Віктюк.

При цьому режисер визнав, що майстерністю зеків вражений.

"Мене інше вразило: наскільки чудово зеки відпрацювали! Я до глибини душі вражений делікатним підходом, терплячістю і досконалим знанням психологічних навичок переконання, які використовував, провертаючи дільце, якийсь чоловік Діма (так злодій представився під час телефонної розмови). Подумки вигукую йому "браво"! Моя остаточна думка щодо цієї справи: корінь зла має бути знищений!" – резюмував артист.

Віктюк: "Мене інше вразило: наскільки чудово зеки відпрацювали!"

Також Віктюк розповів, як все було насправді:

"А все було так: у переддень свята, коли всі банківські заклади вже зачинені, на мій особистий мобільний телефон надійшло смс-повідомлення нібито від банку, в якому я обслуговуюся.

Мовляв, моя кредитна картка піддалася спробі несанкціонованого доступу, і якщо я хочу убезпечити свій рахунок від можливої втрати коштів, то необхідно терміново перетелефонувати за вказаним у повідомленні номером і виконати роз'яснення службовця банку.

"Я, як ви вже здогадуєтеся, перетелефонував (сміється). Мене запевнили, що треба йти до найближчого банкомату і виконати ряд інструкцій (що саме натискати і в якій послідовності - вони говорили самі). Це був мій перший досвід роботи з банкоматом, уявляєте?

Я виконав усі вказівки, а за деякий час не дорахувався чотирьох сотень тисяч - дочиста змели всі гроші! Я одразу ж звернувся до поліції, і за фактом пропажі коштів було порушено кримінальну справу за статтею 159 КК РФ" Шахрайство".

Фото "Сегодня"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів