Мел Гібсон - батько дітей Джоді Фостер?

20 січня 2013, 10:24

Американський актор-скандаліст Мел Гібсон може бути біологічним батьком двох синів Джоді Фостер.

Таке припущення висловило видання "NY Post".

На думку журналістів, Фостер не просто так подякувала Гібсону зі сцени церемонії "Золотий глобус".

Джоді отримала приз імені Сесія де Мілля і штовхнула промову на сім хвилин. Жінка практично зізналася у своїй нетрадиційній орієнтації, подякувала синам і всій родині за підтримку.

Також актриса сказала теплі слова мамі і окремо згадала Мела Гібсона як найближчого друга. Фостер заявила, що колись Мел дуже сильно їй допоміг.

За словами очевидців, треба було бачити обличчя Гібсона в цей момент. До слова, актор сидів за столиком разом з синами Джоді.

Мел Гібсон зробив дітей Джоді Фостер?

Нагадаємо, у Фостер є двоє синів: 14-річний Чарльз і 12-річний Кіт. Актриса ретельно приховує ім'я батька хлопців і наполягає, що якщо й відкриє це ім'я, то лише коли хлопчикам виповниться 21 рік.

"Діти схожі на нього (Гібсона), але світліші", - сказав один любитель генеалогії.

Фостер і Гібсон стали друзями у 1994 -му році, під час спільних зйомок. Актори досі залишаються близькими і часто разом грають у покер.

До слова, Джоді Фостер завзято захищала Мела під час скандалу актора з його колишньою подружкою Оксаною Григор'євою.

Нагадаємо, у Мела Гібсона є восьмеро дітей. Від 28-річного шлюбу з Робін Мур в актора є 31-річна Ханна, 29-річні близнюки Едвард та Крістіан, 26-річний Віллі, 24-річний Луїс, 22-річний Майло та 12-річний Томмі. Восьмою дитиною Гібсона є донька Люсія від стосунків з росіянкою Оксаною Григор'євою.

Фото Reuters з сайту foxnews.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів