Син Майкла Дугласа став татуйованим гангстером?

21 січня 2013, 14:45

Схоже, голлівудському акторові Майклу Дугласу не варто сподіватися, що після 10 років ув’язнення до нього повернеться колишній любий синок Камерон.

Як стверджують джерела "The NY Post", молодик, який відбуває покарання за торгівлю наркотиками, за ґратами перетворився на "затятого гангстера".

Про це повідомляє "Radar Online".

34-річний Камерон вкриває своє тіло кримінальними татуюваннями та примудряється навіть у федеральній в’язниці діставати собі наркотики. Працівники виправного закладу виявили знову їх у організмі Дугласа.


Сина Дугласа знову впіймали з наркотиками?

Як свідчить джерело, в тюрмі колишній "золотий хлопчик" качає собі м’язи та набиває кримінальні тату.

"Нещодавно виколов у себе на шиї свої ініціали, а ще великі зірки на плечах, у середині кожної - рік свого ув’язнення: ’10, ’11, ’12’’", - говорить інформатор.

Як відомо, коли нащадок акторської династії минулого разу попався з наркотиками у буцегарні, це коштувало йому ще 4,5 року позбавлення волі. Про дострокове звільнення він не зможе просити до 2018-го року.

Нагадаємо, восени Камерон зазнав перелому ноги та пальця. Подейкували, юнака "замовили" наркобарони через те, що він видав поліції кількох постачальників наркотиків.

Фото Reuters з сайту christianpost.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів