Дрю Беррімор наряджає доньку лобстером

22 січня 2013, 12:10

Американська актриса Дрю Беррімор розповіла як виховує дитину й показала донечку в костюмі лобстера.

Днями зірка взяла участь у новому шоу Опри Вінфрі, пише "The Daily Mail".

Беррімор заявила, що, як і більшість її колег, вона намагається тримати 4-місячну донечку Олівію подалі від папарацці. Хоча актриса розуміє, що довго тривати це не може. Тому вона і погодилась на фотосесію малятка для журналу "People" і зйомки в шоу Опри.


Під час шоу з'ясувалося, що Дрю - та ще жартівниця. На минулий Хеллоуін, коли Олівії було трохи більше місяця, вона вдягла її в костюм лобстера. І на думку актриси, на сьогоднішній день фото в маскарадному костюмі - краще в портфоліо дівчинки.

У бесіді з Вінфрі Беррімор також зауважила, що зробить все, щоб донька не повторила її помилок.

Нагадаємо, у самої Дрю дитинство було досить бурхливе. В 9 років актриса вперше спробувала алкоголь, в 10 - почала курити марихуану, в 12 - захопилася кокаїном.

Беррімор зробила кумедне фото донечки-лобстера

Беррімор неодноразово проходила курси реабілітації, а в 15 років вирішила відділитися від батьків, почати самостійне життя і переїхала до Лос-Анджелеса.

Опра поцікавилася, якою найважливіший урок Беррімор засвоїла завдяки своєму насиченому дитинству.

"Розумієте, будучи дитиною, я жадала більшого і постійно побоювалася, що моя мама виявиться поруч. Мені здається, у світі і так існує маса перешкод, тому дитині не слід турбуватися, що "мої батьки зараз знову з'являться", - зізналася зірка.

"Я постараюся пояснити дочці, що у мене не було батьківських настанов і тому я прожила життя саме так. Але в неї немає можливості повторити мій шлях, адже я поруч", - додала Дрю.

Нагадаємо, Дрю Беррімор вперше стала мамою у 37 років. Акторка зізнавалася, що вже давно мріяла про дитину, однак лише в січні минулого року стало відомо, що Дрю вагітна.

В червні 2012-го Беррімор вийшла заміж за батька своєї дитини - арт-дилера Вілла Копельмана. Парочка зустрічалася з лютого 2011-го року.

Фото з архіву Дрю Беррімор з сайту The Daily Mail

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів