Мати Х’юстон сердита через її смерть

24 січня 2013, 13:28

Мати американської співачки Вітні Х’юстон зізнається, вона страшенно сердита через те, як померла її донька.

79-річна Сіссі готується випустити книжку спогадів та каже, що не звинувачує екс-чоловіка Вітні, Боббі Брауна, у її проблемах із наркотиками.

Про це вона говорила в інтерв’ю журналові "People".

"Вона почала вчащати на вечірки і дійсно не знала, як зупинитися. Я звикла цікавитися, що вона робить вечорами, де вона", - пригадує старенька.


Від доньчиної смерті минув майже рік, а Сіссі досі мучить себе питанням – чи могла вона якось зарадити трагедії. Вітні "ховалася" від неї, не відповідала на її дзвінки. Мати ж боялася на неї тиснути, щоби не відштовхнути остаточно.

Попри негативне ставлення рідних Х’юстон до Боббі Брауна, Сіссі не винуватить його в тому, що сталося.

"Я звинувачую його за те, як він із нею поводився, але не звинувачую його в її проблемах із наркотиками. Він ніяк не допомагав їй", - каже жінка про колишнього зятя та батька її онуки Боббі Крістіни.

Сіссі та Вітні Х'юстон

"Я сердита через те, що вона померла на самоті, в таких умовах. Я й досі скаженію через це", - зізнається вона.

Говорячи про колишнього креативного директора Вітні, Робін Кроуфорд, із якою, подейкували, артистку пов’язували романтичні стосунки, Сіссі каже: вона дбала про неї.

Саме Робін була першою, хто відкрив матері очі на доньчину наркозалежність. Чи було між жінками щось іще, Сіссі не знає.

У своїй книзі, яка зветься "Згадуючи Вітні", мати сподівається розказати світові, "якої хорошою людиною вона була".

"Я хочу, щоби люди знали правду про неї, яка вона була насправді", - пояснює Сіссі.

Нагадаємо, тіло Вітні Х’юстон знайшли в ванні готельного номеру в лютому 2012-го року. Нещодавно голлівудський приватний детектив зробив сенсаційну заяву: смерть зірки не була нещасним випадком. На його думку, співачку вбили на замовлення наркодилерів, яким вона заборгувала.

Фото АР з сайту blackamericaweb.com

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів