Учасник "Євробачення" опинився в реанімації

24 січня 2013, 14:10

Скандальний учасник "Євробачення-2011" Олексій Воробйов, який прославився не лише співом, а й матюками в ефірі, потрапив у серйозну аварію.

25-річний російський артист перебуває в реанімації й досі не пришов до тями.

Аварія сталася у Лос-Анджелесі, де Воробйов працював над записом нових пісень. Про це повідомляє "Комсомольская правда" з посиланням на менеджера співака Леоніда Дзюника.


"Їхав на студію. Сталася аварія. Мені повідомили, тому що він мав прилетіти в Москву, у нас повинні були бути гастролі. Повідомили, що, на жаль, така ситуація. Поки гастролі скасовуються", - розповів представник Олексія.

За словами менеджера у співака немає переломів, натомість діагностовані чисельні забиття та черепно-мозкова травма. Стан Воробйова медики оцінюють як "середньої тяжкості".

Олексій Воробйов досі в реанімації

Відомо, що Олексій їхав в кабріолеті з відкритим верхом, і в нього на скаженій швидкості врізався автомобіль.

Мама Олексія та його продюсер також дали коментарі виданню "7 дней".

Жінки повідомили, що у артиста зламано кілька ребер, важка черепно-мозкова травма, він поки не приходить до тями.

Аналізи показали, що в момент аварії співак був абсолютно тверезий.

Нагадаємо, Олексій Воробйов і раніше потрапляв в неприємності через свій активний спосіб життя. Якось співак стрибав з мосту заради коханої дівчини. Під час виступу на шоу "Лід і полум'я" отримав серйозні травми.

А почавши зніматися в кіно він пройшов серйозну фізичну підготовку: займався екстремальним водінням, мотоспортом і навіть самостійно виконував такі складні трюки, як стрибок з 4-го поверху і горіння.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів