Валуєв відмовив Собчак

25 січня 2013, 16:17

Цікавий інцидент стався між російською телеведучою Ксенією Собчак та боксером Миколою Валуєвим. Ксюша запросила спортсмена на інтерв’ю, а той звинуватив її у домаганнях.

Про це Собчак повідомила у своєму мікроблозі Twitter.

За словами Ксенії, вона запросила Миколу на інтерв'ю у свою програму "Собчак наживо", яку вона веде на телеканалі "Дождь". На що Валуєв заявив, що не хоче спілкуватися з нею через її непристойну поведінку.

"Запросила Валуєва на інтерв'ю - він став говорити щось дивне, натякаючи, що я до нього чіплялася при дружині, і він ображений. Я в шоці", - написала Ксенія.


"Я взагалі не зрозуміла, що за дивна відмазка від інтерв'ю. Я, звичайно, збоченка, але чіплятися до Валуєва - це навіть для мене too much. Треба у Яни Рудковської запитати. Я ж весь час п'яна і обгашена, тому можу просто не пам'ятати, як бігала у латексі за Миколою…" – пожартувала опозиціонерка пізніше.

Валуєв звинуватив Собчак у домаганнях

У свою чергу, Валуєв не залишився осторонь і відповів Собчак.

"Судячи з усього, в аеропорту, мою ввічливу відмову (за всіма правилами етикету) в інтерв'ю Собчак не було сприйнято належним чином", - написав боксер у Twitter.

"Спілкування з Ксенією Собчак для мене неприємне. За сим розмову з нею вважаю завершеною. Зі свого боку :)", - додав Микола.

У підсумку Собчак вирішила не загострювати на цьому увагу і замість Валуєва запросила на інтерв'ю фігуристку, тренера і депутата Держдуми Ірину Родніну.

Фото "Экспресс-газеты"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів