Волочкова: Басков мене врятував від депресії

30 січня 2013, 11:23

Скандальна балерина Анастасія Волочкова зізналася, що мальдівський відпочинок з Миколою Басковим врятував її від самотності та депресії.

Крім того, в інтерв’ю "Комсомольской правде" танцівниця розповіла, що хоче народити сина.

Як відомо, на початку січня Волочкова з Басковим влаштували відверту фотосесію на Мальдівах. Втім, за словами Анастасії, вони з Миколою просто близькі друзі, які іноді сплять разом.

"Коля мене просто врятував! Від депресії, від незрозумілої ситуації, в якій я опинилася. Новий рік, я одна. І ніяких планів на довгі вихідні. І тут просто містичний випадок. Коля надіслав повідомлення: "Відчуваю, тобі сумно. Ти де?" – розповідає балерина.


"А ми не зідзвонювалися два тижні. Зустрілися, він каже: "Ми торік з тобою збиралися їхати на Мальдіви. Не вийшло. А зараз що, ми не можемо?". На календарі 29 грудня, хто в цей час шукає путівки на початок січня? Тільки божевільні люди, адже все розкуплено", - ділиться Настя.

Однак, Волочковій все ж таки вдалося знайти квитки, а Басков усе оплатив.

"І 3-го січня я була вже на Мальдівах. Не встигла оцінити прекрасне місце, як наступного дня прилітає Коля, бере за руку: "Збирай речі. Цей готель негідний нас, ми їдемо в інший".... Ми зупинилися на шикарній віллі з великим власним пляжем. Там зібралася весела компанія - Валерій Сюткін зі своєю дружиною Віолою", - каже Анастасія.

Басков врятував Волочкова від самотності

Що ж до стосунків з Басковим, то Волочкова не приховує, що між ними не просто дружба.

"Було б нерозумно говорити, що там, на Мальдівах, я Колі Баскову читала казки на ніч. При цьому ми з Коляничем дійсно великі друзі. Друзі настільки, що можемо спати в одному ліжку. Не розумію, що в цьому поганого", - зізнається балерина.

"Я - вільна жінка. І чому потрібно нас розглядати під лупою? Захотіли - полетіли в романтичну подорож. Захотіли зустрітися - у нас і в Москві є спаленьки, де ми можемо усамітнитися… Все засноване на свободі", - каже Настя.

Втім, Баскова балерина не розглядає як потенційного супутника життя, а лише як тимчасову розвагу.

Волочкова і досі бідкається, що не може знайти людину, настільки близьку, щоб створити сім’ю.

"Немає того чоловіка, який був би мені настільки близький, щоб я, крім нього, ні на кого не хотіла дивитися", - зауважує Настя.

Однак вона зізнається, що хоче знову вийти заміж та навіть народити сина.

Нагадаємо, у балерина підростає донька Аріша від екс-чоловіка Ігоря Вдовіна, з яким Волочкова нещодавно посварилася у соцмережі.

Фото "Комсомольской правды"

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів