Камалія: Я зацікавила Бразилію та Дубаї

30 січня 2013, 12:30

Співачка Камалія, яку її чоловік Захур вважає недооціненою на батьківщині, продовжує переконувати загал в тому, що вона комусь цікава на Заході.

На своїй сторінці у соцмережі Facebook співачка розповіла про свій виступ у Каннах перед музичними менеджерами ледь не зі всього світу.

Днями Камалія відвідала ярмарок музичної індустрії "Marché International du Disque et de l'Edition Musicale" (MIDEM) у Каннах.

"Вечеря після "MIDEM" була чудовою. На ній, крім мого менеджменту з Берліна і Лондона, а також продюсера мого альбому, були присутні музичні видавці зі США, Канади, Швеції, Великобританії, Німеччини, Китаю, Росії, Дубая, Бразилії, Румунії, Польщі, Болгарії , Іспанії, Італії, Франції", - написала білявка у соцмережі.


Камалія поспівала у французькому генделику

Цікаво, що захід проходив у якомусь ресторані з низькою стелею, а серед присутніх були переважно чоловіки. Як написала сама Камалія, "женЬщин" на вечері було всього 6, що, за її підрахунком, склало десь 15 відсотків гостей.

Артистка співала попурі зі своїх пісень та "українську народну пісню "Місяць на небі".

"Мій менеджмент впевнений в тому, що до альбому проявлений серйозний інтерес з боку США, Бразилії, Дубая і Росії", - поділилася Камалія.

Оці чоловіки у різнокольорових піджаках зацікавилися Камалією

Фото з Facebook Камалії

Приєднуйтесь до дискусії
Загрузка...
Останні матеріали
Більше матеріалів